26 januari 2011

Below Deck- China Glaze

Först ut att testa av mina nya lack ur Anchors Away blev Below Deck. Måste säga att jag är lite besviken. Inte på färgen i sig som jag älskar utan flaskan. Den är jättetrög att få upp och sen ramlar det ner nåt svart i flaskan som sen hamnar på nageln om man inte är försiktig. Jättetråkigt. Verkar bara vara BD, ingen utav dom andra jag köpte från kollektionen verkar vara sånna.

Åter till Below Deck som är ett grymt vackert lack i grålila med en krämfinish. Detta är två lager, inget överlack. Formulan var ganska tjock men det hela blev bra ändå.






Jag vill kalla det ett mauvelack, inte taupe då taupe för mig mer är grå brun. Detta sägs ju vara en dupe till den mycket omtalade Channelesque och nu när jag har båda så måste jag säga att om man jämför flaskorna bara så ser jag ingen skillnad, BD tycks vara aningen mörkare. Återstår att se hur lika dom är på naglarna, jämförelse kommer.

English:
This is Below Deck from China Glaze spring collection Anchors Away. It is a beautiful greyish purlpe polish with a creme finish.  I would call this a mauve, not a taupe cos a taupe is more greyish brown. This was two coats and no topcoat. I really love this. Rumor has it that Below Deck is a dupe to the popular Channelesque and i´m thinking of doing a comparison. Stay tuned.

5 kommentarer:

 1. Jag undrar om ChG har bytt flaskleverantör för mina Anchors Away-flaskor var väldigt smutsiga och en saknade namnlapp under. Hm, eller så hade vi bara lite otur :)

  SvaraRadera
 2. Vad konstigt med flaskan, har aldrig haft några sådana problem med ChG-flaskorna tidigare. Än så länge har jag bara testat Sea Spray och den flaskan var som den skulle i alla fall. Below Deck är fin, men det är inte det lack jag ser fram emot att prova mest.

  SvaraRadera
 3. Nailspotting: Hmm, ja nåt sånt kan det ju vara. Eller som sagt hade vi bara otur:)

  Nailtasic:Ja jättekonstigt. Inte haft några som helst problem själv förut heller med ChG. Tråkigt...

  SvaraRadera
 4. Låter trist med flaskan. Hoppas det inte är fler som det är fel på. Jag tyckte Below Deck var lite trist men det beror nog på att jag vill ha piggare, starkare färger nu.

  SvaraRadera
 5. This is one of my favorites from the Anchors Away collection, it's awesome!

  SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två. Det gör mig så glad.