09 april 2011

Hayden- Zoya

Idag blev det omlackat från häftigt blått till lysande rosa. Är inte så förtjust i rosa annars, lila och rött är mer jag, men nu börjar jag bli mer och mer sugen på att bära rosa så häromdagen plockade jag fram mina rosa skönheter.

Denna gång föll valet på det poppiga lacket Hayden från Zoya. Det är nästan ett neonrosa lack med massa härligt blått skimmer och microglitter i silver. Emellanåt kan jag tycka att det ser lite frostat ut. Bilderna är inte dom bästa, färgen är mer chockrosa. Nackdelen med lacket, och jag älskar annars Zoya, är att det krävs minst 4-6 lager för att det ska täcka. Jag orkade inte mer än 4 lager men skulle behövt fler. Jag gillar det men det är rätt drygt att behöva så många lager...

in sunlight

English:
Today I was in a pink mood and I picked Hayden from Zoya. This is a hot pink, almost neon, with blue shimmer and silver micro glitter. This is 4 coats but it´s still not opaque.

3 kommentarer:

  1. otroligt fin färg! Samma problem har jag med favoritrosa Lola från Zoya. Får lacka lager efter lager och sen torkar inte fanskapet. Ändå är hon på min topp fem lista av rosa lack för hon är så vacker!

    SvaraRadera
  2. Åsa: Ja visst är det:)

    Sminkan: Ja denna hamnar oxå på toppen trots flera lager lack. Så fin:)

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två. Det gör mig så glad.