07 januari 2011

Ingrid- China Glaze

Jag har egentligen aldrig var så förtjust i taupefärgade lack men när jag så bilder av ChG Ingrid hos Nailtastic då föll jag. Och jag föll hårt. Detta var jag ju bara tvungen att ha. När jag sen fick hem lacket trodde jag först att jag fått fel. Såg inte alls ut som jag hade föreställt mig i flaskan. Nu har jag använt Ingrid två gånger och jag är så glad att jag hade fel. På naglarna är det ju så sjukt snyggt.

China Glaze Ingrid från Vintage Vixen kollektionen är ett ursnyggt taupefärgat lack med underbart kopparskimmer. Pricken är i. Jag älskar det. Detta är två lager av Ingrid, inget överlack. Formulan var lite rinnig men jag var förvarnad så det gick fin fint.

English:
Today I´m showing you guys my very first taupe polish, Ingrid from China Glaze Vintage Vixen collection. Ingrid is a taupe, or greige you might call her, colored polish with gorgeous copper shimmer. I´m so in love with this. This is two coats, no topcoat.

3 kommentarer:

  1. Ahh jag älskar Ingrid! Jag trodde inte heller att den var så snygg innan jag fick den men jag tänkte att jag måste ju prova i alla fall. Och tur var väl det :D

    SvaraRadera
  2. Annie: Ja visst är det fint:)Älskar jag med.

    SvaraRadera
  3. Ingrid var helt klart den där kollektionens överraskning!

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två. Det gör mig så glad.