06 januari 2011

Smoky Blue Joy

Här ska ni få se. Gjorde mitt första försök med Konad igårkväll, efter ett glas vin måste jag tillägga. Är faktiskt ganska nöjd. Dock fick jag det inte att fungera med det vita lacket som var med i kittet utan jag tog fram ChG Joy istället. Då gick det som smort. Med det vita Konad lacket fick jag liksom inte upp själva motivet på stämpeln, om ni fårstår vad jag menar. Men med ChG lacket gick det fin fint. Nån som har nån idé på vad detta kan bero på? Fjärilen syns såklart inte lika bra mot Smoky Blue som det vita hade gjort men ni kan få en känsla av det iallafall. Hur som helst här kommer lite bilder.
English:
This is my very first try with Konad. I had a problem with the white polish I got from the Konad-kit but then I tried ChG Joy and It worked like a charm. This was so fun but I need practice. Practice makes perfect, right...

3 kommentarer:

  1. Snyggt! Jag har aldrig haft problem med det vita lacket som följer med tror jag så jag har ingen oning om vad det kan bero på... Jag brukar iofs inte använda det eftersom jag tycker att flaskan är så liten och pluttig. Om du inte får till det med det vita kan jag tipsa om H&M Love at first sight, jag brukar använda det till mina stämplar och det brukar gå bra :)

    SvaraRadera
  2. Det ble finfint! Jeg hadde også samme problem første gangen, men det var fordi jeg gjorde det for sakte. Prøv deg litt fram, øvelse gjør mester ☺

    SvaraRadera
  3. Det tog mig ett tag innan jag fattade att man inte alls skulle trycka hårt när jag hämtar upp mönstret på själva stämplen, om du förstår hur jag menar. Sen gick det utmärkt, även med deras egna tjocka lack.

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två. Det gör mig så glad.